file

Bolya Imre

Imre szakterülete és szenvedélye is egyben a karizma kutatása és fejlesztése. Tréningjein és előadásain több ezer embernek segített már a karizmatikus kommunikáció fortélyait elsajátítani. Csoportos képzései mellett egyénre szabott karizma fejlesztő programokat is vezet. Miért érdemes fejlesztenünk a mindannyiunkban ott rejlő karizmát? Azért, mert egy karizmatikus ember megnyerő, meggyőző és sikeres. Eléri, amit akar, és képes másokat is inspirálni. Teszi mindezt hitelesen, szenvedéllyel, önmagát adva. 

Nemrég jelent meg Karizma c. könyve, amelyben a 12+1 leginspirálóbb magyar előadóval készített mélyinterjút, fejtette meg a karizmájuk titkait, és tette elérhetővé bárki számára.

Imre otthonosan mozog a vállalati szférában is. 9 éves multinacionális hátterének köszönhetően tapasztalatot szerzett tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken, kiválóan érti az üzleti és technológia nyelvét is.

Ismerje meg Bolya Imre üzleti világ számára szóló tréningjeit

1.Karizmatikus előadó képzés (csoportos / egyéni)

 • Az üzleti világban ma már szinte szinte mindenki prezentál. Ötletet, tervet, riportot. A legjobbak azonban nemcsak prezentálnak, hanem előadnak. Miért? Hogy hatást gyakoroljanak és nyomot hagyjanak. Hogy ne csak az elmére, hanem a szívre is hassanak. Hogy inspiráljanak. Hogyan teszik ezt? A karizmájuk segítségével.

  Tartozzon Ön is a legjobbak közé, és varázsolja el a közönségét karizmájával!

  Csoportos:

  A két napos karizmatikus előadó képzésen előhozzuk az Ön és munkatársai legjobb előadói énjét. Azt, aki képes kapcsolódni a közönséghez, képes hatni rájuk, képes a szavai segítségével megváltoztatni a hozzáállásukat.

  Milyen lépcsőkön halad Ön végig?

  • Megszüntetjük a leggyakoribb előadói hibákat.
  • Elsajátítja a figyelem megszerzésének és fenntartásának az eszközeit legyen szó bármilyen közönségről.
  • Megtanul kapcsolódni magához és a közönségéhez.
  • A magabiztosság legjobb receptjeit kapja kézhez, köztük a magabiztos testbeszéd eszközeit is.
  • Megtanulja kihasználni a hangjában rejlő lehetőségeket

  Hogyan történik mindez?

  • Kis csoportban (max. 10 fő), számtalan gyakorló előadással és még több konstruktív visszajelzéssel – mindezt laza, oldott hangulatban

  Egyéni

  Nagyon szoros az időbeosztása? A csoportos képzés helyett egyéni fejlesztésen is részt vehet, ahol Önre szabott program mentén, a saját tempójában haladhat a karizmafejlesztés útján.

2. Karizmatikus előadásmód mesteri szinten (csoportos / egyéni)

Miután a karizmatikus előadó képzéssel megalapozta az előadói készségét, itt az ideje, hogy mesteri szintre fejlessze a tudását bizonyos területeken. A legkarizmatikusabb előadók ugyanis mesterien bánnak a szavakkal, kiválóan mesélnek történeteket és képesek akár cselekvésre is késztetni a közönséget.

Csoportos:

A két napos karizmatikus előadó mester képzésen Ön tovább fejlesztheti az előadói készségét, ezáltal a karizmáját. Az alapok elsajátítása után a mesterek bevált eszközeit veheti birtokba hogy ne csak pár napig emlékezzenek Önre, hanem akár egy életen át.

Milyen lépcsőkön halad Ön végig?

 • Megtanul úgy történetet mesélni, hogy a történetbe csomagolt üzenete garantáltan megmarad a közönség fejében.
 • Elsajátítja a motivációs beszédek fortélyait.
 • Külön hangsúlyt fektetünk az előadás közben fellépő váratlan helyzetek és váratlan kérdések kezelésére.
 • TV szereplés, videóinterjú, facebook live. Egy karizmatikus előadó a kamera előtt sem ijed meg, ott is tud magabiztosan beszélni és üzeneteket átadni. 
 • Minél jobban tud kapcsolódni a hallgatósághoz, annál inkább átmegy az üzenete, ezt is elsajátítja.

Hogyan történik ez?

 • Kis csoportban (max. 10 fő), számtalan gyakorló előadással és még több konstruktív visszajelzéssel – mindezt laza, oldott hangulatban

Egyéni

Nagyon szoros az időbeosztása? A csoportos képzés helyett egyéni fejlesztésen is részt vehet, ahol Önre szabott program mentén, a saját tempójában haladhat a karizma mesteri szintjének elérése felé.

3. Karizmafejlesztés csapatépítő jelleggel (csak csoportos)

Karizmafejlesztés játékosan? Igen, mert játékos gyakorlatok közben tudat alatt is tanulunk, miközben jól érezzük magunkat úgy, hogy a munkatársainkkal való együttműködésünk fejlődik.

4 órás programunk étlapján az alábbiak közül választhat:

 • Improvizációs készség fejlesztése: komfortzónán kívüli kérdések és feladatok, hogy a magabiztosság ezen formáját is előhozzuk a résztvevőkből
 • Humor az üzleti életben: elmélet és gyakorlat, hogy ne csak sikeresek legyünk, hanem közben jól is érezzük magunkat
 • Prezentációs verseny: a résztvevők csapatokban készülnek fel egy-egy prezentációra, majd adják elő, kapnak visszajelzést egymástól és a trénertől
 • Prezentációs karaoke: prezentációk tartása addig nem látott slideok alapján – garantált nevetés és tanulás egyszerre

4. Egyéni karizmafejlesztési program (csak egyéni)

A hatásgyakorlás csúcsa, a mágikus vonzerő, a magabiztosság fellegvára. A vezetői karizma ezeket is magában foglalja. Az egyéni fejlesztés során teljesen testreszabott folyamaton visszük végig, amelynek célja az, hogy 100%-ig ki tudja használni az Önben rejlő potenciált.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Bolya Imre
tréningjeit az Ön vállalatában is