Dr. Zolnay Judit és Winkler Nóra

Dr. Zolnay Judit és Winkler Nóra

Dr. Zolnay Judit, MBA „ahogy Winkler Nóra látja”
Lenyűgözve figyeltem, pontosabban egyszerűen nem is értettem, hogyan tud valaki egy hazai nagyvállalat, majd külföldi testvérvállalatának vezetőjeként, egy folyton növekvő számú projekt + ügy + terv + munkatárs összetett hálóját igazgatva, kedves, közvetlen lény, odaadó anya és család-szervező, mások családi életére is figyelmes, nyitott, energikus lenni. De Juditban nemcsak a teljesítményt tartom nagyra, hanem az emberi minőséget, amivel folyton emeli, támogatja, 25 év komplex vezetői tapasztalatával segíti azokat, akik most kezdik a karrierjüket. Nemzetközi tanácsadó és business coach, a Forbes listáján a legbefolyásosabb nők egyike. Imádom közelről figyelni ahogy döntéseit, véleményét, erejét határozottan, ám mindig erőszakmentesen, elegánsan képviseli.

Winkler Nóra – „ahogy Zolnay Judit látja”
Nóra számomra a kifogyhatatlan inspirációt, a hidat jelenti, ami átvezet az üzleti realitásom hétköznapjaiból egy olyan kreatív és művészi világba, ahol, ha Ő a kezemet fogja és vezet, akkor minden ajtó kitárul és ismerősen köszönthetem az ott fellelhető alkotásokat. Intellektusa üdítő, optimizmusa tanulandó. Művészeti szakember, akivel előadóként, moderátorként, íróként, műsorvezetőként is találkozhatunk, az Artmagazin alapítója, emellett árverésvezető. Az Aegon Művészeti Díj és az UniCredit Bank tanácsadójaként a nagyvállalati működést is jól ismeri, e fentiekről szóló könyve, a Csillagtúra a Libri Kiadónál jelent meg.

Ismerje meg Dr. Zolnay Judit és Winkler Nóra üzleti világ számára szóló előadásait

A vezetés és a művészet inspiráló találkozása - Alkotás barátságtalan időkben

Minden változás félelemmel tölti el az embereket.

Barátságtalan időkben embereket vezetni folyamatos készenlétet, átkeretezést kíván és energizált állapotot igényel minden vezetőtől.

De a vezető is ember.

Hogyan találjunk kapaszkodót vezetőként barátságtalan időkben?
Milyen példákból meríthetünk inspirációt?
Születtek-e maradandó alkotások nehéz helyzetekben és korszakokban?
Mi a közös a művészekben és a vezetőkben?

Nóra és Judit közös előadásából megismerhetjük, hogy a vezetők és a művészek is kreatív energiákkal működnek, személyiségük, értékeik és víziójuk mentén alkotnak.

A vezetők is emberek, barátságtalan időkben inspirációt meríthetnek a művészetből.

Out of box gondolkodásmódot, az innovatív megoldásokhoz szükséges atmoszférát, a kreativitást, manager helyett „leadership” működési módot tanulhatunk korábbi korok művészeitől.

Feloldást találhatunk a vezetői és művészi magányra.

Mindezen inspirációkat közösen átkeretezzük és a ma működési terébe, és az iroda falára helyezzük azt a képet, ami a ma és a jövő vezetőjének vásznára kerül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Dr. Zolnay Judit és Winkler Nóra előadásait az Ön vállalatában is