Azurák Csaba

Azurák Csaba

Sokszor hallottam kreatív megmondóemberektől, marketingesektől: „Azu, találj ki valamit, ami csak a tiéd, amiről megismernek mint Vámos Miklóst a táskájáról vagy Knézy Jenőt a „Jó estét, jó szurkolást!”-ról”. Nem hallgattam rájuk. Nem azért mert nincs igazság abban, amit mondtak, hanem azért mert soha nem szerettem ha valaki/valami kimódolt, művi, erőltetett és nem önmagát adja. Én mindig „csak” önazonos, normális srác akartam maradni, ilyen szempontból hosszútávfutó vagyok, nem az éppen aktuális trendek határoznak meg. Szóval a flitteres ruhában triplaszaltóugrás nem az én műfajom.

Végzettségem szerint kommunikációs szakember és politikai szakértő vagyok. Pályám elején négy évig dolgoztam a Magyar Rádió Krónika és 16 Óra című műsoraiban, aztán csaknem 20 éven keresztül a TV2 munkatársa voltam. Szerkesztő-riporterként, főszerkesztőként, műsorvezetőként, hírigazgatóként is kipróbálhattam magam. Szerkesztettem és vezettem riportműsort, híradót, választási műsort, reggeli információs magazint és esti közéleti talkshow-t. Megannyi beszélgetőtársam között voltak államfők, miniszterelnökök, olimpiai bajnokok, cégvezetők, művészek és hétköznapi, civil emberek. Futhattam az olimpiai lánggal (2004, Athén), vezethettem miniszterelnök-jelölti vitát (2006), repülhettem vadászgéppel, irányíthattam egy sportklub kommunikációját és még sorolhatnám azt a rengeteg élményt, ami megadatott nekem az újságírói-kommunikációs szakértői munkám során.

Ezekre a tapasztalatokra támaszkodva kezdtem el 15 évvel ezelőtt tréningeket és motivációs előadásokat tartani cégeknek, vezetőknek. Jelenleg is ezzel foglalkozom, folytatva a kalandok sorát……..

Ismerje meg Azurák Csaba üzleti világ számára szóló előadásait

A „Bizalom -és kapcsolatépítés avagy Oscar-díjas tippek a sikerhez!” motivációs előadás nem a menedzsereknek szóló kézikönyv-okosságok, tankönyvi példák látványos prezentációba csomagolt gyűjteménye, hanem kizárólag a saját tapasztalataim/élményeim alapján leszűrt tanulságok sora. Szubjektív útmutató a sikerhez by Azu.

Van benne jó ötlet, bizonyos értelemben vett bukás, szerencse, tanulság, kaland egyszóval csupa olyan dolog, amit az élet elénk sodor. Előadásomban elárulom, hogy miként sikerült megelőznöm a hírversenyben a világsajtó nagy részét és miért választott engem nagy hollywoodi stúdiók helyett egy frissen Oscar-díjas színésznő, illetve azt is, hogy miért volt életre szóló lecke egy elrontott miniszteri interjú. De „elutazunk” majd Barcelonába is, ahol egy álomhétvége majdnem kútba esésével, végül megmentésével éltem át az igazi ügyfélélményt és az is kiderül, hogy mi köze egy romák lakta szolnoki szegénynegyednek a Berlinale vörös szőnyegéhez.

Ezeken a történeteken keresztül beszélek arról, hogy miért fontos a személyesség az üzleti életben, hogy miért kell adni ( időt, energiát ), hogy kapjál is, hogy milyen az igazi ügyfélélmény, hogy miért és hogyan kerüld el a kommunikációdban a „tudás átkát” és még számos olyan dologról, amelyek elsőre talán apróságnak tűnnek de hosszú távon véleményem szerint meghatározzák azt, hogy sikeresek leszünk-e vagy sem?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Azurák Csaba előadásait az Ön vállalatában is