Palya Bea

Palya Bea vagyok, énekes-dalszerző, tanár és coach.

Több mint három évtizede énekelek, a Művészetek Palotájától az amszterdami Concertgebow-n át a New Yorki Carnegie Hallig beénekeltem a hazai és külföldi koncerttermeket. 18 saját lemezem jelent meg, 500 dalt írtam. A koncertezés mellett az utóbbi évtizedben a figyelmem a közösség szolgálata felé fordult: egyre fontosabb az, hogy hogyan tudok segíteni dalokkal, énekléssel, a hangadást és az érzelmeket összekapcsoló módszerem tanításával másoknak. Engem is a saját hangommal való munkám tett jó tanárrá és sikeres vezetővé, és az elmúlt öt évben az online munka világában is megtaláltam a saját hangomat.

Az Énekeld magad szabaddá és a Szeretem az ötleteimet nevű online kurzusaim több mint 700 hallgatómnak segítettek az elmúlt öt évben, hogy megtalálják a saját hangjukat fizikai és átvitt értelemben, megvalósítsák a saját ötleteiket, megírják a saját dalukat, és így az életük az általuk vágyott irányba változzon. Dolgozom az üzleti élet szereplőivel is, vezetőket segítek abban, hogy ebben a megváltozott világban megtalálják a saját hangjukat, mind fizikai, mind átvitt értelemben, és e tiszta saját hang révén az általuk vezetett szervezet is kiteljesedjen.

Az előadásaim, workshopjaim, a egyéni és kiscsoportos coaching-csomagjaim mind a saját hang megtalálása épülnek.

Ismerje meg Palya Bea üzleti világ számára szóló előadásait

A saját hang mint a közös növekedés útja

Sűrűn változik a jelen, a jövő kihívásainak hullámai haragosak, a biztos pont ebben a saját hangunk tisztasága, az önmagunkhoz való hűség. Az üzleti életben is autentikus hangokra van szükség: ezt érdemes kutatni, az önmagunkra irányított figyelem élesítésével, szelíd-kegyetlen őszinteséggel. A letisztult egyéni hangok megjelenése az előfeltétele annak, hogy aztán másokkal együtt harmóniát építhessünk. 

De pontosan HOGYAN kell ezt csinálni? 

Megtalálni a saját hangunkat metaforikus értelmében, azaz hogy azt mondjuk, ami van, és annak legyen egy csak ránk jellemző karaktere – mindehhez az egyik legszebb út a fizikai hanggal való munkán át vezet. 

A célunk ezen a gyakorlatorientált előadáson az, hogy a saját hang megtalálásának 4 alapvető eszközét beépítsük az életünkbe: 1. a “ha kinyitod a szád, kijön rajta a hang” elvét és a nyitott szájhoz vezető játékos gyakorlatokat 2. annak tudatosítását, hogy a hangadás mindig kapcsolódást jelent 3. a Figyelem Sugarát és a Visszatükrözést. 4. a közös éneklés alapvető örömét. 
Ezért innentől sokkal jobban fogsz tudni beszélgetni: megtanulod a saját önazonos hangodat hallatni, és másokat is jobban hallasz majd. Ez az együttműködés, a közös növekedés alapja. 

Ez az előadás Nektek való, ha… 

• fáradtak az emberek a szervezetben, nem tiszták a célok, elfolyik az energia, 
• ha elég volt a slide-okból, az “agyas” előadásokból és csapatépítőkből
• ha vágytok egy olyan eszközre, amely tényleg több bizalmat, pontosabb kommunikációt hoz, és megerősíti az egymáshoz tartozás érzését
• kell egy pozitív esemény, ahol a közös tanulás nemcsak információ-csere, hanem testet-lelket átjáró, érzelmekkel telített, zsigeri szinten lendületet adó közös élmény, 
• ha szeretitek, hogy érző, érzelmeket kifejező emberek dolgoznak a szervezetben a szigorú struktúrák, a nagy tétek, a felelősségteljes döntési helyzetek ellenére is (vagy pont ezért), 
• ha létre akartok hozni valami közös szépséget, közös jelentést az egyszerű dallamok éneklése által,

• és készek  vagytok arra, hogy a csapat tagjai hallassák az egyéni hangjukat, megtalálják a közös alaphangot, és építsenek különféle harmóniákat, amely megsokszorozza a célok elérésének lehetőségét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Palya Bea
előadásait az Ön vállalatában is