Till Attila

1994 óta televíziózik, kezdetben kulturális műsorokban szerepelt.

2002 óta vezet főműsoridős TV show-kat. Műsorvezetőként jegyzi többek között:

Big Brother, Megasztár, Sztárok a jégen, Mr és Mrs, Nagy Duett, Ezek megőrültek!,Ninja Warrior, Sztárban Sztár, Bezár a Bazár, Nicsak kI vagyok?

Propaganda című kulturális portré műsora 2005-ben Pulitzer-emlékdíjat kapott.

Az elmult években sokszor előadóként vagy beszélgetés-moderátorként közreműködött vállalati rendezvényeken. A művész játékosan izgalmas gondolatia

az üzleti világ számára is relevánsak.

Filmrendezőként/forgatókönyviróként is elismert és aktiv szereplő a filmek világában.

Filmjeivel nem csak hazai, hanem nemzetközi fesztiválokon is számos díjat nyert.

Tiszta Szívvel című filmjét küldte Magyarország az Oscar díjra 2017-ben.

Ismerje meg Till Attila üzleti világ számára szóló előadásait

UGYANAZ – MÁSKÉPPEN
TILL ATTILA – TILLA
Az állandó megújulás titkai

Mindig is a művészet érdekelt. Mondhatnám, hogy csak a művészet, de ez így sohasem igaz. Mindenkit minden érdekel, csak az ember mindig megpróbálja leegyszerűsíteni önmagát, miközben bóklászik az élet labirintusában. Annyira csak a művészet érdekelt régen, hogy az ilyen mondatoktól is hánytam. Kamaszkoromban a terv még tiszta volt és nagyon egyszerű: Én egy nagy művész szerettem volna lenni! Aztán nem lettem. Helyette én lettem a Tilla. Nem tudom ez pontosan mit jelent, de az biztos, hogy egy egész országnak jelent valamit.

Hogy egy nagy költőtől idézzek: Hivatásos élmény közlő vagyok huszoniksz éve, ebből az utóbbi 18 évet a kereskedelmi televíziózás főműsoridejében töltöttem, a legismertebb magyar showkat vezetem szinte szünet nélkül. Nehéz elmondani, hogy milyen megújulni, mert a hajam is csak egyféleképpen áll jól! De, az tény, hogy ha az ember ennyi időt tölt egy ilyen kiemelt státuszban, akkor

láthatatlanul biztos sokszor sokféleképpen megújult az évek alatt, vagy ügyesen játszott a képességeivel, a tehetségével. Ezalatt a hosszú idő alatt a tévézés mellett jó néhány forgatókönyvet írtam, csináltam pár filmet, szerveztem fesztivált, kreáltam óriási városi látványosságokat, készítettem több száz interjút a magyar kultúra igazán érdekes arcaival. Talán az én gondolataim a karrieről, a sikerről, a megújulásról vagy akár az állandóságról azért lehetnek érdekesek mások számára, mert rengeteg emberrel találkoztam az elmúlt két évtizedben és ez rengeteg tapasztalatot jelent.

Azt azonban előre le kell szögeznem, nem tudom  pontosan mit kell az életben elérni, fogalmam sincs mit jelenthet egyáltalán „teljes életet” élni. A kedvenc idézetem is ez: Nincs megoldás mert nincs probléma.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Till Attila
előadásait az Ön vállalatában is