Mácsai Pál

Az Örkény Szinház alapitó igazgatója, 

Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, 

Rendező, érdemes művész,

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Ismerje meg Mácsai Pál üzleti világ számára szóló előadásait

A megújulás drámája

„Aki tegnap voltál:
ma már nem te vagy.
Aki holnap léssz:
ma még nem te vagy.”
Weöres Sándor

A színház intim művészeti műhely és nyilvános közönségforgalmi nagyüzem. Együtt, egyszerre és egymásban. E kettősség éles, „színházi” fényben mutat meg számos csomópontot, alkotói dilemmát, belső vagy külső konfliktust, láthatóvá teszi a közösség vezetésével törvényszerűen együtt járó kérdéseket, a felelősségét, a műhely fejlődésének, fejlesztésének nehézségeit és kötelezettségét. 

Felfedezhetjük a hasonlóságokat más cégek/vállalatok irányitásának, működtetésének kihivásaival, legyen szó nagyvállalatról, családi vállalkozásról vagy egy start-up-ról.

Mácsai Pál, az Örkény István Színház alapító igazgatója osztja meg inspiratív gondolatait azokról az elvekről és folyamatokról, amelyek pár év alatt az ország vezető színházi műhelyei közé emelték a társulatot, majd mindarról a feladatról, ami akkor merül fel – akkor azonban törvényszerűen- mikor a kezdeti ideák teljesülnek, amikor már nem pusztán egy korábbi  szakmai helyzetet, hanem önmagunkat kell meghaladni, hogy a vezetésünkkel működő vállalkozás mozgásban, fejlődésben maradjon. Szó lesz saját magunk megújításának bonyolultságáról, elmeséli, miért és miként törekszik arra, hogy az évek- évtizedek során ő maga, és a rábízott társulat is a jelen idő sodrában maradjon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Mácsai Pál
előadásait az Ön vállalatában is