Krizsó Szilvia

Krizsó Szilvia

Pulitzer-Emlékdíjas újságíró, tréner, coach, motivációs előadó, végzettségét tekintve okl. pénzügyi közgazdász, vendéglátóipari- és idegenforgalmi közgazdász.

Több mint húsz éve tart tréningeket különböző kommunikációs- és egyéb fejlesztési témákban (médiatréning, prezentációs tréning, változásmenedzsment kommunikációja tréning), 15 éve coaching folyamatokat is vezet, melyeken cégtulajdonosokat, valamint Magyarország legnagyobb multinacionális vállalatainak első, felső- és középvezetőit segíti abban, hogy rátaláljanak saját erősségeikre és azokra támaszkodva képesek legyenek hitelesen, hatásosan és hatékonyan vezetni és kommunikálni. Legnagyobb erőssége, hogy felfedezi mások tehetségét, segít azt kibontakoztatni és eléri, hogy ügyfelei rátaláljanak a saját hangjukra és azt jól tudják hallatni.

Televíziós újságíróként elsősorban napi és heti politikai- és közéleti műsorokat vezetett, országos ismertségét Az Este című műsor, később a Szólás szabadsága hozta el, adásonként 500.000-900.000 közötti nézőszámmal. A Pulitzer-Emlékdíjon kívül számos szakmai díj tulajdonosa. Jelenleg a youtube-on látható Future Talks-Krizsó Szilviával című üzleti podcastja, melyben üzletemberekkel és tudósokkal beszélget a jövő kihívásairól, a Krizshow című színházi talk showjából készített televíziós műsor pedig az ATV Spirit képernyőjén megy. Szintén a youtube-on lehet megtekinteni a Köztünk szólva- Krizsó Szilvia és Náray Tamás beszélgetései c. produkciót, melyben jó barátjával, az ismert művésszel, íróval (ön)ironikusan beszélgetnek az élet nagy dolgairól.

Ismerje meg Krizsó Szilvia üzleti világ számára szóló előadásait

Út a sikerhez - A hiteles, hatásos, hatékony kommunikáció és vezetési stílus

Az emberek embereket vesznek. Ez is lehetne a mottója ennek az előadásnak, melynek fókuszában a tartalom és az előadásmód egysége áll, nem megfeledkezve a hallgatóság igényeiről. A headline-szerű kezdés, a figyelem megtartása, a humor szerepe, a megfelelő zárás segít kapcsolódni és elérni azt, hogy a célközönség el akarjon jutni velünk A-ból B-be, és meg akarja venni azt, amit kínálunk neki, legyen az termék, szolgáltatás, ötlet. Ehhez persze nem elegendők a szavak. A non-verbális kommunikáció megfelelő használata segít a mondandó tudatosításában és céljaink elérésében. Az előadás során azonnal hasznosítható technikákat mutat meg Szilvia, melyek használata segít abban, hogy nyomot hagyjunk közönségünkben.

Hogy mi van?! Értsük meg egymást, hogy elérjük céljainkat. Mitől működik jól a generációk közötti kommunikáció?

Mi a titka annak, hogy szót értsünk nálunk 10-20 évvel idősebb, vagy éppen fiatalabb kollégákkal? Mit tudunk egymásnak tanítani és egymástól tanulni? Hogyan tehetünk másokat is érdekeltté saját céljaink elérésében? Kell-e hinni azoknak, akik generációs különbségekről, meg nem értettségről, érdekellentétekről beszélnek, vagy vannak egyetemes igazságok, melyek mindenkinél ugyanúgy működnek?

Az előadás ezekre a kérdésekre ad konkrét válaszokat és segít abban, hogy jobban megértsük mind saját magunk, mind mások működését és motivációit és ezáltal közelebb kerüljünk mind saját magunkhoz, mind másokhoz, hiszen ez az alapja annak, hogy képesek legyünk együttműködni másokkal a közös célok érdekében.

Az vagy, ahogy beszélsz Magaddal- avagy változtasd meg a beszéded és megváltozik az életed!

A külső világ folyamatosan változik, és ritkán tudjuk befolyásolni az eseményeket. A belső világunkat viszont mi alakítjuk. Ennek része a kommunikációnk. Nemcsak kifelé kell asszertívnek lenni, hogy elérjük céljainkat, hanem, sőt, sokkal inkább, befelé. Ha hiszünk abban, hogy képesek vagyunk uralni az életünket, uralni fogjuk. Ha nem, itt az ideje, hogy elhitessük magunkkal. Szilvi abba ad betekintést, hogy a saját magunkkal folytatott beszélgetés megváltoztatása hogyan segít a saját magunkról alkotott kép szebbé tételében és ezáltal céljaink elérésében, elégedettségünk növelésében.

Bárkiből Valaki

Bárkiből lehet Valaki? Egyáltalán, mit jelent az, hogy valaki Valaki? Vannak, akiknek látszólag minden sikerül. És vannak, akiknek látszólag semmi sem. Mi közöttük a különbség? És ők ezt hogy élik meg? Mi a siker titka? Egyáltalán, mi a siker? Kell-e tudatosság a siker eléréséhez és ha igen, mekkora? És van-e ára sikernek? Ha van, ki fizeti? Kérdések, amelyekre nincsenek egyértelmű válaszok, így egyszerűen lemásolható receptek sem. Szilvia számos ismert és elismert üzletemberrel, tudóssal, művésszel készített interjút, így nagy rálátása van arra, hogy ki hogyan működik, és hogyan érte el azt, hogy szakmájának kiemelt képviselőjeként tartják számon? Saját karrierjéről is beszél, megosztva dilemmáit, döntéseit, beavatva a hallgatóságot abba, hogy mit jelent az „akarj nagy lenni” és a „merj kicsi maradni” gondolkodásmód és milyen következményei vannak egyiknek és másiknak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Krizsó Szilvia előadásait az Ön vállalatában is