Zeitler Ádam

Zeitler Ádám

Zeitler Ádám 10 éve két társával angliai tanulmányaik után hazatérve alapította meg a Milestone Intézetet, egy progresszív oktatási központot, melynek célja hogy egy új magyar értelmiség központja legyen. Jelenleg az Intézet tanácsadói üzletágának, a Milestone Solutions Labnek igazgatója, ahol csapatával multinacionális vállalatokat, közép- és kisvállalkozásokat, valamint NGO-kat támogat egyrészt hatékony és emberközpontú szervezeti kultúra kialakításában, másrészt pedig piackutatásokkal, megvalósíthatósági tanulmányokkal és iparági trendek felmérésével.

Ádám előadásaiban tudományos ismeretekre támaszkodva és ezeket az információkat szórakoztató módon átadva próbálja meghúzni a határt a mítoszok és a valóság között, miközben szemfelnyitó módon ad át tudományos ismereteket és könyörtelenül megy neki népszerű társadalmi mítoszoknak.

Ismerje meg Zeitler Ádám üzleti világ számára szóló előadásait

Post truth - túl a valóságon
Hogyan igazodjunk el egy világban, ahol minden igaz és az ellenkezője is?

Manapság a hangsúly a sebességen és az informáltságon van. Mindez egy olyan környezetben, ahol annyi információval találkozunk egy nap alatt mint egy 15. században élő ember egész élete során és oly mértékben széttöredezett a tudásunk, hogy ritkaságszámba megy az a polihisztor, aki az élet minden aspektusát átfogóan ismeri és átlátja. Ebből a kuszaságból kell kiválogatnunk a számunkra fontos és hasznos morzsákat, így akarva-akaratlanul azokat a válaszokat preferáljuk, amelyeknek sem a megszerzése, sem pedig a megértése nem igényel túl sok munkát. 

Döntéseinkben egyre kevésbé számítanak az adatok, tények és a szakértői vélemények, sokkal inkább az érzelmi kötődés, a saját tapasztalatok és a személyes előítéletek – vagyis világunk szubjektív megítélése. Mikor kezdődött el ez a folyamat és mik az előzményei? Volt-e pre-truth világ a post-truth előtt? Hogyan és mikor vált el a racionális és az irracionális? Hogyan mosódnak össze a vélemények a tényekkel? De a legfőbb kérdés, hogy egyáltalán hogyan tudjuk felvértezni magunkat és a gyermekeinket egy ilyen világban való boldoguláshoz? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Zeitler Ádám
előadásait az Ön vállalatában is