Bíró Nóra 193 _web

Bíró Nóra

A nonverbális kommunikáció és a testbeszéd magyarországi szakértője. Az Influencer Akadémia alapítója, vezető oktatója. 

Egyedülálló módon tanítja hazai és multinacionális vállalatoknak gyakorlatias tréningeken keresztül a sikeres tárgyalásokhoz elengedhetetlen nonverbális jelek figyelését, megértését és alkalmazását. 

Tanulmányait az ELTE-n végezte; gyakorlati tapasztalatait tanácsadói, felsővezetői, majd szenior tréneri pozíciójában szerezte meg, ahol értékesítési, menedzseri, valamint szervezetfejlesztési feladatokat látott el. Hisz abban, hogy megfelelő kommunikáció és tudatos testbeszéd használatával egy őszintébb, tartalmasabb életet élhetünk. 

Nóra az élethosszig tartó tanulás elkötelezett képviselője, folyamatosan fejleszti magát mind belföldön, mind külföldön. Online oktatás keretein belül sikeresen elvégezte többek között a Harvard University, az University of California és a Berkeley értékesítési, pszichológiai kurzusait. 

A Piac&Profittal együttműködve létrehozta Magyarország első online testbeszéd kurzusát. A tudatos testbeszédről előadást tartott az Internet Hungary, az Evolution, aPiac&Profit, a Haszon Nőknek és a HVG szemináriumok rendezvényein, valamint folyamatos felkéréseket kap workshopok tartására. 

Nórát mindig szívesen kérik fel, mert érthetően adja át az egyetemi szintű tudást a nonverbális kommunikációról. Jelenleg is rendszeresen ad visszajelzést egyéni fejlesztés keretében a nonverbális kommunikáció helyes használatára influenszereknek, felsővezetőknek és cégvezetőknek.

Ismerje meg Bíró Nóra üzleti világ számára szóló tréningjeit

A testbeszéd hatalma

A kommunikációs képzések nagy része azzal foglalkozik, mit mondunk, ugyanakkor a tanulmányok kimutatták azt, hogy ahogy mondunk valamit, az sokkal nagyobb hatással van az üzenetünkre. A testbeszéd tudatos használata a hiányzó összetevő a legtöbb ember számára (különösen az értékesítők, vezetők körében fontos). A nonverbális kommunikáció egyrészt segít az üzleti tárgyalások hatékonyságában, másrészt megadja a kommunikáció rejtett, vagy rejteni kívánt részleteit is. A workshop képeken, videókon és rengeteg gyakorlati példán keresztül mutatja be ezeket a praktikákat, amelyek begyakorlását számtalan gyakorlat is segít.

Célok: 

 • A résztvevő elsajátítja azt a tudást, hogy pontosabban lássa majd a tárgyalópartner gesztusai, arckifejezése által a gondolatait, és ezáltal tudatosabb kommunikációt tudjon majd alkalmazni tárgyalásai során
 • Tudatos odafigyelés a saját testbeszédünkre
 • Hazugság, megtévesztő jelek felismerése

 

Tematika:

 • Hatékony testbeszéd használat a sikeres tárgyalás eléréséért
 • Bizalomépítés testbeszéd jelekkel
 • Első benyomás
 • Nyerő testbeszéd technikák a magabiztos kommunikációért
 • A tárgyalópartner testbeszédének olvasása (arc, tekintet, karok, lábak, gesztusok, mimikák stb.)
 • A testtartások üzenetei
 • Mosoly típusai
 • A szemmozgás és az agy kapcsolata
 • Hazugság felismerése

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Bíró Nóra
tréningjeit az Ön vállalatában is