export_20180917153836__REW6535

Gundel Takács Gábor

Egész életemet végigkísérte a kommunikációs és a sport. 

Már kisgyerek koromban is szerettem sokat beszélni. Hamar feloldódtam egy társaságban és ez a mai napig is így van. Még akkor is, ha ugyanakkor kifejezetten igénylem az „énidőt”, mert az a feltöltődés, a tanulás ideje. Valójában a társaságkeresés, és a tanulás mögött ugyanaz a mozgató erő áll: a kíváncsiság. A kíváncsiság mellett a művészekben és az újságírókban van egy másik késztetés is: a történetmesélés. S ha nem is mindenki történetmesélő, mindenki történet hallgató. Különféle történetek példáiból és tanulságaiból építjük a saját személyiségünket a munkában és a magánéletben egyaránt. Ezért fontosak az olyan előadások, amelyek a kommunikációról szólnak, akár történetmesélők, akár befogadók vagyunk. 

A sport önmagában is történet. Minden verseny egy mese jó és rossz szereplőkkel, intrikusokkal, áldozatokkal és hősökkel. Dráma és komédia egyidőben. A sport maga az esszenciális élet, ezért nagyon alkalmas önmagunk és a körülöttünk zajló világ megismerésére. A sport és a játék előbb-utóbb mindig megmutatja az ember igazi énjét. Ezért is alkalmas arra, hogy a sportból merítsünk példákat, amikor a saját életünket vizsgáljuk. 

19 évesen léptem be először a Magyar Televízió kapuján. Ezres nagyságrendben készítettem különféle feladatkörökben műsorokat és további ezres nagyságrendben közvetítettem sporteseményeket. Sportszervezésről van diplomám és ezt kiegészítettem egy sportjogi szakoklevéllel is. Másfél évtizede dolgozom sportvezetőként is többféle szerepkörben. A televíziózásról, rádiózásról, újságírásról nincs semmilyen okmányom, de mostanra talán már elég sok mindent megtanultam.   

Történetmesélő vagyok, elmesélem hát Önöknek is a történeteimet.

Ismerje meg Gundel Takács Gábor üzleti világ számára szóló tréningjeit

A misztifikált sajtó

Mi a sajtó? 

Hogyan működik? 

Mik a műfaji sajátosságai a televíziónak, rádiónak, írott és elektronikus sajtónak? 

Hogyan készüljünk fel egy sajtómegjelenésre, interjúra? 

Hogyan viselkedjünk közben? 

Hogyan érvényesítsük a számunkra fontos üzenetek elhangzását? 

Hogyan kerüljük el a kellemetlen témákat? 

Mik a veszélyforrások? 

Mik a teendőink az interjú után? 

Ez az előadás inkább 2-3 fő részére ajánlott, de megtartható nagyobb hallgatóság számára is. Legrövidebb időtartamban is egy óra. Alaposan átbeszélve 2-3 óra. Az elméleti képzés megállja önállóan is a helyét, de meglátásunk szerint hasznos a további együttműködés is a gyakorlati alkalmazás során akár egy interjúra való felkészülés, akár egy kényes téma kommunikálása, akár a nyilvánosságra került sajtómegjelenések kiértékelése okán.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Gundel Takács Gábor
tréningjeit az Ön vállalatában is