Hogyan alkossam meg történetbankomat?

Vezetőként Ön is hisz a történetek varázslatos, magával ragadó erejében, de képtelen őket használni? Úgy érzi, nincsenek történetei? Ne aggódjon! Olyan nincs, hogy nincsenek történetei, legfeljebb nem tudja, hogy honnan vegye elő őket.

Strukturált módszertanunk segítségével elvezetjük Önt a mélyen elrejtett, elfeledett vagy éppen fel nem ismert történeteihez; megmutatjuk, hogy mit érdemes a meggyőzésben és változásmenedzsmentben használnia, és segítünk történettára megalkotásában is.

A történetmesélés a munkatársak elkötelezettség-növelésének és inspirálásának, valamint a személyes márka megmutatásának kiemelkedően hatékony és könnyed módja. A történetmesélés nemcsak a hallhatóságnak, hanem Önnek, a mesélőnek is élményt jelent!

Mit kap Ön a fejlesztés során?
  • Bevezetjük Önt a storytelling világába.
  • Bemutatunk olyan 20 karakter- és értékjellemzőt, amely az üzleti életben/kommunikációban meghatározó jelentőségű. Ezek közül Ön kiválasztja azt az 5–6 kategóriát, amely az Ön számára a legaktuálisabb.
  • Kategóriánként megfogalmazunk Önnek 2–3 olyan konkrét, célirányos kérdést, amelynek végiggondolásával és kifejtésével tapasztalatait Ön történetekké formálhatja.
  • Közösen kialakítjuk a történetek végső formáját (struktúra, stílus).
  • A gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás lehetőségét kínáljuk.