Storytelling: az inspiráló vezető első számú eszköze

A jó történet cselekvésre késztet.

Mitől lesz Ön magával ragadó előadó és inspiráló vezető?

Összetett folyamat ez, sok komponenssel, melyek között kiemelt szerepet játszik a történetmesélés. A történetek hatása és varázsa abban rejlik, hogy a személyes, emberi elemeket emelik be az üzleti kommunikációba: az előadásokba/beszédekbe, projektprezentációkba és a változásmenedzsment különféle helyzeteibe is.

Tartson velünk, és induljon el Ön is a magával ragadó előadók, valamint történetmesélők útján!

Magával ragadó előadás, prezentáció

Úgy érzi Ön, hogy nem született előadó? Hogy vérmérséklete és személyisége miatt alkalmatlan arra, hogy hallgatóság elé kiálljon? Vagy úgy érzi, hogy született előadó, szavainak még sincs hatása?

Gondolatai nem ragadnak meg, mondanivalója nem éli túl a pillanatot? A retorikai, előadás-technikai, storytelling képességek fejleszthetők!

Felkészítés egy konkrét prezentációra, előadásra

Prezentációja, konferencia-előadása lesz a közeljövőben? Nem letudni akarja, mint egy kötelező feladatot, hanem alakítani szeretné vele a dolgok menetét? Változást szeretne elérni – gondolatokra, érzésekre és tettekre mozgósítva a hallgatóságát? Mi segítünk!

Amennyiben Ön elfogadja, hogy a prezentációra való felkészülés nem ellazulás, hanem elszánás, elköteleződés és kemény munka.

Magával ragadó értékesítői történetmesélés

A 21. század értékesítője elsősorban megoldásokat és élményeket ad elő − és ad el. Ennek természetesen forrása maga a termék vagy szolgáltatás, de a siker elsősorban az értékesítő személyétől, kisugárzásától, illetve történetmesélési, meggyőzési stílusától függ.

Hogyan tudja Ön értékesítőként a személyes-emberi elemeket professzionálisan használni? Mivel kerülheti el a sztorizgatás csapdáját? Mi egyáltalán az egyszerű, ugyanakkor magával ragadó történet titka?

Magával ragadó pitching startuppereknek

Szeretnéd megmutatni az ötleted, terméked, szolgáltatásod iránti szenvedélyedet? Úgy, hogy azt a befektető/üzleti partner/ügyfél is átélje, és végül megvegye? A szenvedély kifejezésének legkézenfekvőbb módja: a személyesség.

De hogyan lehet a személyes-emberi elemeket beépíteni egy 5 perces pitchbe? Hogyan lehet történetet mesélni 2 mondatban?

Storytelling: a leadership eszköze

Vezetőként az Ön számára is kulcsfontosságú, hogy munkatársai elkötelezettségét megalapozza, illetve növelje? Szeretne egy eszközt, ami túlmutat a puszta érvelésen, tény- és tárgyszerűségen – és amivel kollégáinak valódi inspirációt nyújthatna? Amivel motiválhatná őket, ezáltal változást érve el?

Amit Ön keres: az az üzleti, vezetői történetmesélés. Elvezetjük Önt ebbe az izgalmas világba!

Hogyan alkossam meg történetbankomat?

Vezetőként Ön is hisz a történetek varázslatos, magával ragadó erejében, de képtelen őket használni? Úgy érzi, nincsenek történetei? Ne aggódjon! Olyan nincs, hogy nincsenek történetei, legfeljebb nem tudja, hogy honnan vegye elő őket.

Strukturált módszertanunk segítségével elvezetjük Önt a mélyen elrejtett, elfeledett vagy éppen fel nem ismert történeteihez; megmutatjuk, hogy mit érdemes a meggyőzésben és változásmenedzsmentben használnia, és segítünk történettára megalkotásában is.

Légy szerethető előadó!

Emlékezzenek Rád és az üzenetedre.

A kommunikációs Dream Team

A magyar piacon egyedülálló fejlesztési program.
Mi kell a nyerő előadáshoz / prezentációhoz?

A közönség ismerete

Illetve a közönségre való ráhangolódás.

A letisztult struktúra és dizájn

Ami okos és szép, annak ereje van.

A magával ragadó stílus

Azaz a történetmesélés.

Váljon Ön is profi történetmesélővé!

Nézze meg, hogyan használhatja a történeteket üzleti és személyes céljaira, és hogyan válhat magával ragadó előadóvá bármilyen helyzetben! Jelentkezzen egyéni vagy csoportos fejlesztéseinkre: