Csorba Anita

tartalomgyártó, közösségimédia-szakértő

Csorba Anita az Inspirációk Média Kft. megálmodója, vezetője. Már gyerekkora óta fontos számára a művészet és a kreatív alkotás – foglalkozott festészettel, építészettel és lakberendezéssel is.

Ez a rajongás mindmáig megmaradt, ezért vállalkozásának megalakításánál az volt a fő cél, hogy egy fiatalos, kreatív és a mai kornak megfelelő professzionális online tartalmakat gyártó céget hozzon létre, amely százezreket vagy akár milliókat inspirál alkotásra.

Büszke rá, hogy ez mára megvalósult: a 2010 nyarán elindított blogot számos közösségi felület követte, ma már a megszokott platformok mellett magas nézettségű videós csatornákon és online magazinon is közvetíti az alkotás örömét azoknak, akik nyitottak rá.

És sokakat vonz az alkotás: a kreatív közösség mára 700 000 embert számlál, az inspiráló videókat pedig több mint 50 milliószor tekintették meg.

Anita egyszemélyes vállalkozása mára 15 fős csapattá nőtte ki magát, alapítójuk pedig arra törekszik, hogy a csapatból mindenki a legtöbbet hozza ki magából, így a partnercégek és megrendelők még többet kapnak annál, mint amit az együttműködés elején reméltek.

A csapat számos márkával (többek közt az OTP-vel, a SPARral, a kikával és a Sióval is), kis- közép- és nagyvállalatokkal dolgozott már együtt. Legyen szó tartalomgyártásról, arculatépítésről, a marketing-stratégia megalkotásáról, közösségimédia-kezelésről vagy rendezvényszervezésről, az Inspirációk Média gondoskodik arról, hogy mind a partner, mind a célközönség értékes, releváns tartalommal gazdagodjon a közös munka során.

Ismerje meg Csorba Anita üzleti világ számára szóló előadásait

Influencer, WTF?

 • Ma már nem csak az számít, hogy van-e a cégnél influencerrel való együttműködés, jelen van-e a közösségi média felületein, hanem az is, hogy a cég megtalálja a hosszútávon jól működő tartalomgyártási stratégiáját.
  Ehhez egy lényegretörő, konkrétumokkal teli előadást hozunk, ahol a jelenlegi influenszer és márka nagyköveti piacról, hatékonyságról, brandről, megtérülésről adunk információkat. A feltett kérdésekre konkrét, gyakorlatias választ ad egy olyan tartalomgyártó, aki 5 év alatt 700 videót készített, 50 milliós megtekintéssel és felépített egy 700.000-res követőtábort, valamint rendszeresen felkérik nagy cégek közös együttműködésre, mint az OTP, Kika, Spar, vagy a Sió.

 

Célok:

Influenszer marketing mint eszköz, gyakorlatias bemutatása

Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat, Twitter, Linkedin blogok működése és hatékonysága a gyakorlatban

Célcsoport elérése a közösségi média felületein keresztül

Tematika:

 • A minőségi tartalomgyártás aranyszabályai (mennyit, kinek, hogyan)
 • Hogyan lehet értéket teremteni és egyben nézettséget generálni?
 • Mi a különbség a különböző fogalmak között: influenszer, márkanagykövet, vlogger, blogger, véleményvezér
 • Különböző platformok milyen célcsoportot szólítanak meg a leghatékonyabban
 • Influenszer marketing folyamata az ötlettől a megvalósításig
 • Külső influenszerekkel való együttműködés aranyszabályai
 • Konkrét, megvalósult esettanulmányok bemutatása, elemzése
 • Hiteles termékelhelyezés influenszer közreműködésével – hogyan érjük el, hogy a promóciók ne legyenek mesterkéltek és az influenszer is hiteles maradjon
 • Hogyan lehet kinevelni egy saját márkanagykövetet

Időtartam: 120 perc (90 perc előadás, 30 perc kérdezz-felelek)

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje Csorba Anita
előadásait az Ön vállalatában is